Barion Pixel

Az építőiparban és a felújítások során alkalmazható bitumenes vízszigetelő anyagok kiváló megoldást jelenthetnek a külső és belső felületek szigetelésére, beleértve az alapokat, falakat, tetőket és teraszokat. A bitumenes vízszigetelő anyagok rendkívül tartósak, ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben, és megakadályozzák a nedvesség behatolását az épületekbe. Webáruházunkban különböző prémium minőségű és megfizethető típusok közül válogathatsz!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

A bitumenes vízszigetelés egy olyan anyag, amely a bitumen nevű kőolajból előállított anyagra épül. Az előállítási folyamat során először eltávolítják a gázolajat, a petróleumot és a benzint, majd a maradék anyagot felhevítik és magas nyomás alá helyezik. Habár a bitumen előfordul természetes formában is, kitermelése rendkívül idő- és költségigényes.

A bitumenes vízszigetelés fajtái

A bitumenes vízszigetelésnek 3 alapvető típusa van: 

  1. A kenhető bitumenes vízszigetelő anyagok két fajtája van: hidegen és melegen kenhető. A hidegen kenhető bitumenes anyagokat általában kis felületek (pl. tetők, teraszok) vízszigeteléséhez használják. A melegen kenhető bitumenes anyagokat pedig nagyobb felületek (pl. épületek alapozása) vízszigeteléséhez alkalmazzák.

  2. A lemezalapú bitumenes vízszigetelő anyagok rugalmasabbak és jobb ellenálló képességgel rendelkeznek a hőingadozással és az UV-sugárzás hatásaival szemben, mint a kenhető típusok. Ezek általában lapokban vagy tekercsekben érkeznek, és az épületfelületre való felhelyezésükhöz ragasztóanyagra van szükség.

  3. A spray alapú bitumenes vízszigetelő anyagokat viszonylag ritkán alkalmazzák az épületek vízszigetelésére, mivel a használatuk speciális szakértelmet igényel. A spray alapú bitumenes anyagokat általában nagy felületek (pl. tetők, teraszok) vízszigeteléséhez használják, ahol nagyon nagy felületi egyenletességre van szükség.

 

Prémium minőségű bitumenes vízszigetelés a Jozsikabolt.hu kínálatában

A Jozsikabolt.hu kizárólag olyan minőségi és jó ár-érték arányú bitumenes vízszigetelőket kínál, melyek nagyban megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban. Ügyfeleink számára gyors kiszállítást, megfizethető árakat és kedvezményeket biztosítunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén!