Barion Pixel

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Az önterülő aljzatkiegyenlítőink ideális választásnak bizonyulnak, ha sima és egyenletes padlót szeretnél kialakítani. Ezek a kiváló minőségű anyagok segítenek a betonpadlók és esztrichek könnyű és hatékony kiegyenlítésében. Könnyen felhasználhatók, géppel vagy kézzel egyaránt. Felhasználásra kész állapotban is elérhetőek. Emellett garantálják a jó felületi keménységet is. Webáruházunkban széles választékban találhatóak prémium minőségű és megfizethető önterülő aljzatkiegyenlítők!

17 907 Ft 16 116 Ft (12 690 Ft+ÁFA)
9 620 Ft 8 658 Ft (6 817 Ft+ÁFA)

Az önterülő aljzatkiegyenlítők rendkívül sokoldalúan felhasználhatók, leggyakrabban betonjavítási munkákhoz, szerkezetmegerősítésre és passzivitás megőrzésére és visszaállítására használják őket.

Az önterülő aljzatkiegyenlítők használati előnyei

  • Az önterülő aljzatkiegyenlítők nagyon sokoldalúak és gyakran használt típusok.
  • Rendkívül folyósak és tökéletesen önterülők, kézzel vagy géppel könnyen feldolgozhatók.
  • Kiválóan ellenállnak a fagy- és jégolvasztósóknak, így kül- és beltéren egyaránt alkalmazhatók.
  • Az anyagokból tökéletes felületi megjelenés és nagy keménység érhető el.
  • Gyorsan dolgozhatunk velük, már 3-4 óra múlva járható a felület.
  • Padlófűtés esetén is használhatók, illetve különböző burkolatok alá is alkalmasak.
  • Simításra és alapfelület előkészítésre is ideálisak, pl. parketta, kerámialapok, padlószőnyeg vagy rugalmas padlóburkolatok felhordása előtt.
  • Száradást, kötést követően több réteget is fel lehet vinni, de javasolt, hogy az aljzatkiegyenlítő vastagsága ne legyen több 2,5 cm-nél.

Prémium minőségű önterülő aljzatkiegyenlítők a Jozsikabolt.hu kínálatában

A Jozsikabolt.hu kizárólag olyan minőségi és jó ár-érték arányú önterülő aljzatkiegyenlítőket kínál, melyek nagyban megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban. Ügyfeleink számára gyors kiszállítást, megfizethető árakat és kedvezményeket biztosítunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén!