Barion Pixel

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Ha transzportbetonokat vagy vasalt/vasalatlan betonokat szeretnél színezni, akkor a betonfesték lehet számodra a tökéletes választás. Ez egy vizes oldat, amely pigmenteket tartalmaz, és erőteljes színmegjelenést biztosít. A betonfesték széles választékban elérhető, használata pedig rendkívül egyszerű. Webáruházunkban különböző jó ár-érték arányú típusok közül válogathatsz!

210 947 Ft 189 852 Ft (149 490 Ft+ÁFA)

Beton impregnálók

Sikagard-703 W

7 790 Ft-50 241 Ft 7 011 Ft-45 217 Ft

A betonfestékek kész pigment készítmények, melyekkel egyszerűen lehet színezni a transzportbetont. Kiváló megoldást jelentenek a beton optimális színezéséhez és a színes látszóbeton tervezéséhez.

Miért hasznos a betonfesték?

A különböző betonelemek sokkal hosszabb élettartamúak lehetnek, ha festjük őket. Így ugyanis nem tudja kikezdeni az időjárás, nem tapadnak meg rajtuk a szennyeződések és a korróziót okozó vegyi anyagok sem. A betonfesték alkalmazása megóvja a beton szerkezeteket a nedvességtől, és megakadályozza a penész, gomba, valamint alga képződést a felületeken. A felületfestés után a felületek könnyebben tisztíthatóvá válnak, emellett esztétikusabb megjelenést kölcsönöznek a beton felületeknek.

A betonfesték használatának előnyei

  • Az ipari padlóbevonatok tiszta és pormentes munkavégzést tesznek lehetővé.
  • Az adagolásuk rendkívül egyszerű, akár adagolóberendezéssel is adagolhatók nagyobb építkezések során.
  • Adagolhatók a kész betonkeverékbe, de akár a mixerkocsiba is.
  • Az erőteljes színmegjelenés a pigmentek nyílthálós elrendezésének köszönhető.
  • A pigmentek csomómentesen vannak eloszlatva a festékben.
  • Különböző színekben is elérhetőek a betonfestékek, például piros, zöld, kék, fehér és barna.

Prémium minőségű betonfestékek a Jozsikabolt.hu kínálatában

A Jozsikabolt.hu kizárólag olyan minőségi és jó ár-érték arányú betonfestékeket kínál, melyek nagyban megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban. Ügyfeleink számára gyors kiszállítást, megfizethető árakat és kedvezményeket biztosítunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén!