Barion Pixel

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Ebben a kategóriában találhatóak olyan kinyomópisztolyok, amelyek ideálisak az építőiparban és az otthoni barkácsolás során is. Ezek az eszközök szilikonhoz, purhabhoz, habarcshoz és egyéb tömítő anyagokhoz használhatóak, és lehetővé teszik, hogy a felhasználók pontosan oda juttassák az anyagot, ahová szükséges. A kategóriában találhatóak kézi és mechanikus működtetésű kinyomó pisztolyok is. Fedezd fel választékunkat, és találd meg a neked megfelelő eszközt!

Gépek és eszközök

Eurofast acélgörgő

26 990 Ft 24 291 Ft (19 127 Ft+ÁFA)
136 591 Ft 122 932 Ft (96 797 Ft+ÁFA)

A kinyomópisztolyok rendkívül hasznos eszközök, mivel különböző anyagok kinyomására alkalmasak, beleértve a purhabot, szilikonokat és habarcsokat is. Mivel sokféle anyag esetén alkalmazhatók, nagyon széles a kör, ahol ezek hatékonyan használhatók.

Milyen anyagok esetén használhatók a kinyomó pisztolyok?

A kinyomópisztolyok nagyon sokoldalú eszközök, mivel szinte bármilyen kartusos tömítőanyaghoz felhasználhatók. Az ilyen anyagok közé tartoznak például a szilikon tömítők, az akril tömítők és a szerelő ragasztók is. Így széleskörűen alkalmazhatók különböző tevékenységi területeken.

A purhab- és szilikon kinyomópisztolyok számos felhasználási területen nagyon hasznosak lehetnek, használhatjuk például:

  • festéshez,

  • üvegezéshez,

  • hézagok kitöltéséhez,

  • különböző ragasztók, tömítők kinyomásához,

  • burkolólapok ragasztásához,

  • szaniter elemek ragasztásához,

  • klíma és fűtéstechnikához.

A kinyomópisztolyok típusai

  • Kézi kinyomópisztolyok: Ez a típus nagy nyomóerő kifejtésére alkalmas. Léteznek levegős változatok, amelyeknél nagyon pontosan lehet adagolni a töltőanyagot, és nem szivárog. A purhab kinyomópisztolyok kifejlesztése során speciális adagolók alkalmazásával garantálják, hogy a purhab a megfelelő helyre kerüljön.
  • Akkus kinyomópisztoly: Ezek a gépek hosszú élettartamúak, és alkalmasak szilikonhoz, akril tömítőkhöz, ipari ragasztókhoz. Automatikus visszahúzó funkciójuk meggátolja a szivárgást vagy a túlcsordulást.

Prémium minőségű kinyomópisztolyok a Jozsikabolt.hu kínálatában

A Jozsikabolt.hu kizárólag olyan minőségi és jó ár-érték arányú kinyomópisztolyokat kínál, melyek nagyban megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban. Ügyfeleink számára gyors kiszállítást, megfizethető árakat és kedvezményeket biztosítunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén!