Barion Pixel

Ha padlófelújítás előtt állsz, az aljzatkiegyenlítő nagyszerű segítség lehet az aljzatod megfelelő kialakításához. Az aljzat nagyon fontos, mert attól függ, hogy milyen minőségű lesz a burkolás. Nálunk választhatsz önterülő-, cement alapú- vagy műgyanta alapú aljzatkiegyenlítő közül sőt, akár fagyálló típusokat is találhatsz. Fedezd fel prémium minőségű és jó ár-érték arányú termékeinket!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

A megfelelő aljzatkiegyenlítő anyag kiválasztása és a munka menete nagyban hozzájárul az esztétikus belső tér kialakításához és a padló megfelelő burkolásához. A belső terekben különösen fontos a tökéletes aljzatkiegyenlítés, mivel csak így tudjuk a padlóburkolatokat megfelelő minőségben elhelyezni, az egyenetlen felületek elkerülése érdekében. A kültéri burkoláshoz kifejezetten fagyálló, kültéri aljzatkiegyenlítő anyag ajánlott.

Az aljzatkiegyenlítők fajtái

  • Önterülő aljzatkiegyenlítők

Az önterülő aljzatkiegyenlítők segítségével könnyen és gyorsan alakítható ki a megfelelő aljzat beltéren és kültéren egyaránt. Az önterülő aljzatkiegyenlítő általában egy por vagy ragasztó alapú anyag, amely vízzel való összekeverés után folyékonnyá, nyúlékonnyá válik. Ez a kiegyenlítő a saját gravitációs hatására szétterül a felületen, így tökéletesen egyenletes alapot biztosít a padlóburkolatok számára. Az önterülő aljzatkiegyenlítők képesek automatikus szintezésre is, és kedvező áron érhetőek el. Kötési idejük rövid, akár 1 nap alatt elkészülhet a munka velük.

  • Cement alapú aljzatkiegyenlítők

Az önterülő aljzatkiegyenlítők általában cementalapúak, amelyek biztosítják a tökéletes minőségű aljzatkiegyenlítést. Ezek speciális cementből készülnek, amelyek előnyei közé tartozik a könnyű feldolgozhatóság, nagy szilárdság és nagy szerkezeti szívósság. A cementalapú kiegyenlítők stabil és tartós felületet képeznek, amelyek használhatók beltéri és kültéri alkalmazásra egyaránt.

  • Műgyanta alapú aljzatkiegyenlítők

A műgyanta aljzatkiegyenlítők könnyen kezelhető, folyékony állagú anyagok, amelyeket nem szükséges hígítani. Nagy teherbírásuk és erősségük miatt főként ipari környezetben alkalmazzák őket. Az alkalmazásuk egyszerű és az eredmény rendkívül sima felület.

  • Tapadóhidak, mélyalapozók

A betonozás során a tapadóhidak és mélyalapozók elengedhetetlenek a megfelelő tapadás és stabilitás biztosításához. Ezek az anyagok alkalmasak a beton felületének előkészítésére, eltávolítják a szennyeződéseket és javítják a tapadóképességet. A felhasználásuk rendkívül egyszerű és gyors. Emellett kiváló ellenálló képességgel rendelkeznek a különböző környezeti hatásokkal szemben, így a vízzel és a kloridokkal szemben is.

Prémium minőségű aljzatkiegyenlítők a Jozsikabolt.hu kínálatában

A Jozsikabolt.hu kizárólag olyan minőségi és jó ár-érték arányú aljzatkiegyenlítőket kínál, melyek nagyban megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban. Ügyfeleink számára gyors kiszállítást, megfizethető árakat és kedvezményeket biztosítunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén!