Barion Pixel

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Ha padlófelújítás előtt állsz, az aljzatkiegyenlítő nagyszerű segítség lehet az aljzatod megfelelő kialakításához. Az aljzat nagyon fontos, mert attól függ, hogy milyen minőségű lesz a burkolás. Nálunk választhatsz önterülő-, cement alapú- vagy műgyanta alapú aljzatkiegyenlítő közül sőt, akár fagyálló típusokat is találhatsz. Fedezd fel prémium minőségű és jó ár-érték arányú termékeinket!

17 907 Ft 16 116 Ft (12 690 Ft+ÁFA)

Beton tapadóhidak, mélyalapozók

Sika MonoTop-1010

20 288 Ft 18 259 Ft (14 377 Ft+ÁFA)

Aljzatkiegyenlítők

Sika MonoTop-4012

15 812 Ft 14 231 Ft (11 205 Ft+ÁFA)

Beton tapadóhidak, mélyalapozók

Sika Primer-3 N

12 394 Ft-27 874 Ft 11 155 Ft-25 087 Ft

Beton tapadóhidak, mélyalapozók

Sika® Level-01 Primer

88 633 Ft 79 770 Ft
Akció!

Műgyanta alapú aljzatkiegyenlítők

Sikafloor Garage RAL 7032 szürke

54 175 Ft (42 657 Ft+ÁFA)
9 620 Ft 8 658 Ft (6 817 Ft+ÁFA)

Aljzatkiegyenlítők

SikaQuick-506 FG

26 956 Ft 24 260 Ft (19 103 Ft+ÁFA)

Betonjavító anyagok

SikaRep S RS

11 811 Ft 10 630 Ft (8 370 Ft+ÁFA)

A megfelelő aljzatkiegyenlítő anyag kiválasztása és a munka menete nagyban hozzájárul az esztétikus belső tér kialakításához és a padló megfelelő burkolásához. A belső terekben különösen fontos a tökéletes aljzatkiegyenlítés, mivel csak így tudjuk a padlóburkolatokat megfelelő minőségben elhelyezni, az egyenetlen felületek elkerülése érdekében. A kültéri burkoláshoz kifejezetten fagyálló, kültéri aljzatkiegyenlítő anyag ajánlott.

Az aljzatkiegyenlítők fajtái

  • Önterülő aljzatkiegyenlítők

Az önterülő aljzatkiegyenlítők segítségével könnyen és gyorsan alakítható ki a megfelelő aljzat beltéren és kültéren egyaránt. Az önterülő aljzatkiegyenlítő általában egy por vagy ragasztó alapú anyag, amely vízzel való összekeverés után folyékonnyá, nyúlékonnyá válik. Ez a kiegyenlítő a saját gravitációs hatására szétterül a felületen, így tökéletesen egyenletes alapot biztosít a padlóburkolatok számára. Az önterülő aljzatkiegyenlítők képesek automatikus szintezésre is, és kedvező áron érhetőek el. Kötési idejük rövid, akár 1 nap alatt elkészülhet a munka velük.

  • Cement alapú aljzatkiegyenlítők

Az önterülő aljzatkiegyenlítők általában cementalapúak, amelyek biztosítják a tökéletes minőségű aljzatkiegyenlítést. Ezek speciális cementből készülnek, amelyek előnyei közé tartozik a könnyű feldolgozhatóság, nagy szilárdság és nagy szerkezeti szívósság. A cementalapú kiegyenlítők stabil és tartós felületet képeznek, amelyek használhatók beltéri és kültéri alkalmazásra egyaránt.

  • Műgyanta alapú aljzatkiegyenlítők

A műgyanta aljzatkiegyenlítők könnyen kezelhető, folyékony állagú anyagok, amelyeket nem szükséges hígítani. Nagy teherbírásuk és erősségük miatt főként ipari környezetben alkalmazzák őket. Az alkalmazásuk egyszerű és az eredmény rendkívül sima felület.

  • Tapadóhidak, mélyalapozók

A betonozás során a tapadóhidak és mélyalapozók elengedhetetlenek a megfelelő tapadás és stabilitás biztosításához. Ezek az anyagok alkalmasak a beton felületének előkészítésére, eltávolítják a szennyeződéseket és javítják a tapadóképességet. A felhasználásuk rendkívül egyszerű és gyors. Emellett kiváló ellenálló képességgel rendelkeznek a különböző környezeti hatásokkal szemben, így a vízzel és a kloridokkal szemben is.

Prémium minőségű aljzatkiegyenlítők a Jozsikabolt.hu kínálatában

A Jozsikabolt.hu kizárólag olyan minőségi és jó ár-érték arányú aljzatkiegyenlítőket kínál, melyek nagyban megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban. Ügyfeleink számára gyors kiszállítást, megfizethető árakat és kedvezményeket biztosítunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén!