Barion Pixel

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Ha betonozáshoz keresel megfelelő alapanyagokat, akkor a webáruházunkban minőségi és megfizethető beton tapadóhidakat és mélyalapozókat találhatsz. Az alapozás kiemelten fontos szerepet tölt be a megfelelő rétegrend kialakításában, így érdemes a legmegfelelőbb termékeket választani. A tapadóhidak kiválóan tapadnak a betonra és az acélra is, vasbeton károsodások javítására is alkalmazhatóak, valamint megakadályozzák a betonacél korrózióját. Tekintsd meg a kínálatunkban megtalálható különböző típusokat, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb termékeket!

Beton tapadóhidak, mélyalapozók

Sika MonoTop-1010

20 288 Ft 18 259 Ft (14 377 Ft+ÁFA)

Beton tapadóhidak, mélyalapozók

Sika Primer-3 N

12 394 Ft-27 874 Ft 11 155 Ft-25 087 Ft

Beton tapadóhidak, mélyalapozók

Sika® Level-01 Primer

88 633 Ft 79 770 Ft

Beton tapadóhidak, mélyalapozók

Sikafloor-01 Primer vizes bázisú alapozó

3 900 Ft-26 619 Ft 3 510 Ft-23 957 Ft

Mélyalapozásra az építkezések során gyakran szükség van. A beton tapadóhidak és mélyalapozók olyan anyagok, amelyek használatának célja a felület portalanítása, a megfelelő nedvszívás biztosítása, valamint a következő réteg megfelelő tapadásának elősegítése.

Mélyalapozók és tapadóhidak pozitív tulajdonságai

  • Alkalmasak betonon és acélon való tapadásra egyaránt.
  • Védik a felületeket a korróziótól.
  • Kiválóan ellenállnak a víznek és a kloridoknak.
  • Néhány típusuk gépi szórással is felvihető.
  • Jó tapadást biztosítanak az epoxi- és cementalapú javítóhabarcsokhoz.
  • Alacsony hőmérsékleten is alkalmazhatók.
  • Egyszerűen keverhetők és feldolgozhatók.
  • Magas a mechanikai szilárdságuk.
  • Optimális szellőzést biztosítanak.
  • Száradás után nem oldódnak vízben.

A tapadóhidak használatának előnye burkoláskor: A tapadóhidak alkalmazásával elkerülhető a fal- és padlóbontás, amikor egy régi burkolatot szeretnénk kicserélni. Ennek oka, hogy a tapadóhidak tökéletes tapadást biztosítanak a korábbi burkolatra is, így nem kell azt eltávolítani. Ez jelentős idő- és költségmegtakarítást jelenthet, és elkerülhetjük a felújítással járó felfordulást is.

Prémium minőségű beton tapadóhidak és mélyalapozók a Jozsikabolt.hu kínálatában

A Jozsikabolt.hu kizárólag olyan minőségi és jó ár-érték arányú beton tapadóhidakat és mélyalapozókat kínál, melyek nagyban megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban. Ügyfeleink számára gyors kiszállítást, megfizethető árakat és kedvezményeket biztosítunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén!