Sikaflex-111 Stick & Seal ragasztó Salgótarján

STP bázisú, egykomponensű, tartósan rugalmas univerzális ragasztó és hézagtömítő anyag. Alkalmazható PVC, EPDM, XPS és EPS felületekhez is. Száraz és enyhén nedves betonfelületeken is jól tapad.

Sikaflex-112 Crystal Clear ragasztó Salgótarján

STP bázisú, egykomponensű, teljesen átlátszó – víztiszta hézagtömítő- és ragasztóanyag bel- és kültéri felhasználásra. Jól tapad a legtöbb építőanyaghoz. Üveg felületekhez csak beltérben alkalmazható.

Sikaflex-118 Extreme Grab ragasztó

STP bázisú, egykomponensű, kiemelkedően magas kezdeti tapadással rendelkező szerkezeti ragasztóanyag bel- és kültéri felhasználásra.

Sikaflex-11 FC+ univerzális ragasztó és tömítő

Poliuretán bázisú, egykomponensű, tartósan rugalmas hézagtömítő- és univerzális ragasztóanyag. Alkalmas függőleges és vízszintes hézagok tömítésére, beton és a burkolat közötti csövek hangszigetelésére, válaszfalak csatlakozásainak tömítésére, varratszigetelésre, fa- és fémszerkezetek tömítésére és szellőztető berendezésekhez. Ragasztóanyagként univerzálisan felhasználható ablakpárkányok, küszöbök, lépcsőfokok, szegélylécek, védőburkolatok, fedőburkolatok és előregyártott elemek ragasztásához. Sikaflex-11 FC+ univerzális ragasztó és tömítő értékesítése Salgótarján.

Sika BlackSeal BT ragasztó- és tömítőanyag

A Sika BlackSeal BT értékesítése Salgótarján. Egy butil bázisú, egykomponensű tömítő- és ragasztóanyag, amely a legtöbb építési alapfelületen jól tapad. Alkalmas tetők, falak és egyéb épületelemek kültéri tömítésére, ragasztására és javítására.

Sikaflex-11 FC+ univerzális tömítő és ragasztó

Poliuretán bázisú, egykomponensű, tartósan rugalmas hézagtömítő- és univerzális ragasztóanyag. Alkalmas függőleges és vízszintes hézagok tömítésére, beton és a burkolat közötti csövek hangszigetelésére, válaszfalak csatlakozásainak tömítésére, varratszigetelésre, fa- és fémszerkezetek tömítésére és szellőztető berendezésekhez. Ragasztóanyagként univerzálisan felhasználható ablakpárkányok, küszöbök, lépcsőfokok, szegélylécek, védőburkolatok, fedőburkolatok és előregyártott elemek ragasztásához.

Sikasil-C szilikon tömítőanyag

Egykomponensű, semlegesen térhálósodó, nem korrozív, többcélú szilikon tömítőanyag. Felhasználható szaniterekhez és építőipari hézagzáráshoz. Penésszel és gombával szemben ellenálló, vízzáró. Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Mozgási képesség: ±25%.

Sika háttérkitöltő profil

Zártcellás, nem korhadó, kör keresztmetszetű polietilénhab zsinór, mely alkalmas a fugák mélyebb részének kitöltésére tömítés előtt Salgótarján.

Sikacryl S akril bázisú hézagtömítő

Egykomponensű,, rugalmas, akril bázisú hézagtömítő anyag általános építőipari felhasználásra, kül- és beltérben.

Sika Multiseal bitumenes szigetelőszalag

A MultiSeal egy öntapadó, modifikált bitumenes szigetelőszalag, felső oldalán alumínium fóliával kasírozva. Alkalmazható tetőkön és más épületelemeken szigetelés vagy Salgótarjánsjavításként vízbeszivárgás ellen Salgótarján.

Sarnafil TS77 vízszigetelő lemez

Magas minőségű, anyagában többrétegű flexibilis poliolefin (FPO) alapú szigetelési lemez, poliészter szövetbetét erősítéssel.

Sarnafil TG66 vízszigetelő lemez

Magas minőségű, anyagában többrétegű, flexibilis poliolefin (FPO) alapú, stabilizátor tartalmú, nem szövött üvegszálas betéttel készülő tetőszigetelő lemez.

Sarnafil TG76 Felt vízszigetelő lemez

Magas minőségű, anyagában többrétegű, flexibilis poliolefin (FPO) alapú, stabilizátort tartalmazó, nem szövött üvegszálas betéttel készülő és poliészter flíz hátoldalú tetőszigetelő lemez.

Sikaplan G vízszigetelő lemez

Poliészter erősítésű, többrétegű, különleges minőségű polivinil-klorid (PVC) anyagú műanyag tetőszigetelő lemez.

Sikaplan SGmA vízszigetelő lemez

Többrétegű, különleges minőségű szintetikus polivinil-klorid (PVC) bázisú, nem szövött üvegszálas betéttel készülő szigetelő lemez. Alkalmazható lapostetők csapadékvíz elleni szigetelésére.

Sikaplan SGK vízszigetelő lemez

Többrétegű, különleges minőségű szintetikus polivinil-klorid (PVC) bázisú, poliészter filc hátoldalú, nem szövött üvegszálas betéttel készülő csapadékvíz elleni szigetelő lemez.

Sika Walkway PVC járosáv Salgótarján

A Sika járósáv Salgótarjáns és szakszerű megoldást jelent a mechanikailag rögzített tetőszigetelési rendszereken, közlekedési útvonalak, szervizutak kialakításánál. A járósáv beépítésével elkerülhető a hagyományos járólapok szétfagyásából eredő mechanikai sérülések kockázata.

Sika Sarnafil Walkway Pad járólap

A Sarnafil T Walkway Pad járólap a Sarnafil flexibilis poliolefin rendszereibe illeszkedő Salgótarjáns és szakszerű megoldást jelent a mechanikailag rögzített és ragasztott tetőszigetelési rendszereken, közlekedési útvonalak, szervizutak kialakításánál Salgótarján.

Sarnaweld indukciós rögzítési rendszer

A Sarnaweld rendszer egy forradalmian új, indukciós technológián alapuló rögzítési rendszer. Alkalmazható lapostetők műanyaglemezes szigeteléseihez. Állandó rögzítést és teljes biztonságot nyújt a hőszigetelés a és tetőszigetelő műanyaglemezek rögzítésére.

Sika SarnaVap párafékező lemez Salgótarján

Sarnavap 500E szabadon fektetett párafékező fólia újrahasznosított PE anyagból. Sarnavap 1000E szabadon fektetett párazáró fólia PE-LD (alacsony testsűrűségű polietilén) anyagból. Sarnavap 2000E szabadon fektetett párazáró fólia PE-LD/PE-HD (alacsony és magas testsűrűségű polietilén) anyagból. Sarnavap 3000M szabadon fektetett fólia, alapanyaga alacsony testsűrűségű polietilén (PE-LD).

Sikatherm PIR GT hőszigetelő lemez

Ásványpapír kasírozású PIR hab tábla, mechanikus, leterhelt és ragasztott rétegrendhez.

Sikatherm PIR AL hőszigetelő lemez

Alumínium kasírozású PIR hab tábla, mechanikus és leterhelt rétegrendhez.

Sika MTC rendszerek Salgótarján

A SikaRoof MTC rendszer egyedülálló technológia, mely következtében az anyag kötése a levegő nedvességtartalmának hatására indul be. Ez azt jelenti, hogy a vízszigetelő fólia képes kikeményedni a legszélsőségesebb körülmények között is. A SikaRoof MTC rendszer lelkét a Sikalastic réteg adja, ami garantálja a tökéletesen folytonos, toldás nélküli vízzárósságot.

SikaSwell-P munkahézag szalag

Víz hatására duzzadó, nyomáskiegyenlítő üregű gumiprofil. Vízben nem oldódó, de víz hatására duzzadó gyanta és egy gumiprofil kombinációja.

SikaSwell S2 duzzadásképes szigetelőanyag

Poliuretán bázisú, egykomponensű szigetelőanyag, amely vízzel érintkezve duzzad.

Sikadur-Combiflex hézagtömítő rendszer

Nagyteljesítményű hézagtömítő rendszer szerkezeti dilatációs és csatlakozási hézagokhoz, repedésekhez. A hézaghoz történő rögzítésével lehetővé válik a szabálytalan és nagy mozgások több irányban történő felvétele, miközben megtartja magas minőségű tömítési tulajdonságait.

Sikaproof vízszigetelő lemezrendszer

A SikaProof rendszerek önálló és hatékony megoldást nyújtanak új és meglévő mélyépítési műtárgyak vízszigeteléséhez. A SikaProof rendszerek jól kombinálhatóak a Sika egyéb vízszigetelő megoldásaival, például a Sika hézagtömítési rendszereivel, így teljes körű, tartós és költséghatékony vízzárás hozható létre, az igényeknek megfelelően Salgótarján.

Sikaplan WP 1100 szigetelőlemez

A Sikaplan szigetelési rendszerek nagyon rugalmas, hőre lágyuló PVC lemezekből állnak. A hagyományos vízszigetelési megoldásokkal összehasonlítva, a Sikaplan lemezszigetelés feladata, hogy hosszú élettartama alatt a különböző hatások szélsőséges eseteinek és kombinációinak is ellenálljon, pl.: magas víznyomás; agresszív, vegyi anyagokat is tartalmazó talajvíz; magas hőmérsékleti ingadozások, stb.

MonoTop-120 Seal vízszigetelő habarcs

Egykomponensű vízszigetelő habarcs, speciális adalékanyaggal. Védi a betont a vízbehatolás ellen. Alkalmazható vízszintes és függőleges felületeken. Felhasználható betonvédelemre vízbehatolás ellen (pozitív és negatív víznyomás estén is) víztartályokban, úszómedencékben, fürdőszobákban, földalatti építményeknél, tározó rendszereknél. Az ivóvízellátás területén is alkalmazható.

Sikalastic-152 vízszigetelő cementhabarcs

A Sikalastic®-152 egy kétkomponensű, repedésáthidaló, szálerősített habarcs, nagyon kedvező rugalmassági modulussal, speciális adalékokkal hajlító alakváltozásnak kitett beton alépítmények vízszigeteléséhez, valamint betonvédelméhez.

Sikalastic-1K egykomponensű, rugalmas vízszigetelő habarcs

A Sikalastic-1 K egykomponensű, rugalmas, speciális alkáli-álló polimerekkel módosított, szálerősített cementhabarcs. Finomszemcsés, válogatott adalékanyagokkal, polimerekkel és speciális adalékokkal vízszigeteléséhez kerámia burkolatok alá, és hajlító alakváltozásnak kitett beton alépítmények vízszigeteléséhez. A Sikalastic-1 K kiválóan alkalmas simítókanállal, ecsettel vagy hengerrel történő felhordásra Salgótarján.

SikaMur InjectoCream-100 injektálható talajnedvesség elleni szigetelés

A SikaMur-InjectoCream-100 egy új generációs talajnedvesség elleni szigetelő, vízzáró krém, 600 ml-es monoporciós kiszerelésben. Az anyagot egy kinyomó pisztoly segítségével kell a kifúrt lyukakba juttatni, nincs szükség speciális injektáló eszközre. Az egy munkafolyamattal beinjektált SikaMur-InjectoCream-100 felszívódik a nedves falban, és ott egy vízzáró réteget képezve megakadályozza a további nedvesség felszívódását.

SikaMur Dry falszárító vakolat

Egykomponensű, speciális légpórusokat és adalékanyagokat tartalmazó cementkötésű habarcs, alkalmazható nedves falazatok javító- és falszárító vakolataként.

Sikadur-31 műgyanta ragasztóhabarcs

Nedves környezettel összeegyeztethető, tixotróp, kétkomponensű, epoxigyanta kötőanyagú, oldószermentes, speciális töltőanyagú ragasztó- és javítóhabarcsok, melyek típustól függően +5 és +30 °C közötti felhasználásra lettek kifejlesztve.

Sikagard 703W homlokzati impregnáló anyag

Sikagard 703W felhasználásra kész homlokzati impregnáló anyag, mely alkalmazható épülethomlokzatok csapadékvíz behatolása elleni víztaszítására és védelmére. Feldolgozható többek között habarcsra, téglára, kőre, azbesztcement lapra.

Sika WT-200 P betonadalékszer Salgótarján

A Sika WT-200 P kristályosodó és vízzárósság fokozó betonadalékszer, amely alkalmas a beton vízáteresztő képességének csökkentésére és repedés áthidalásra. A Sika WT-200 P cement, aktív összetevők és kiegészítő anyagok keveréke. Ezek az összetevők a pórusokban és a kapillárisokban oldhatatlan végtermékké alakulnak. Növeli a beton hidrofób képességét és tömíti a betont a víz és egyéb folyadékok behatolása ellen. A Sika WT-200 P speciális összetevői lehetővé teszik a beton repedéseinek áthidalását.

Sika Unitherm Platinum tűzvédő bevonat

A Sika Unitherm platinum oldószermentes, kétkomponensű, epoxigyanta bázisú tűzvédő bevonat acél felületekre bel- és kültérben egyaránt. A Sika Unitherm platinum bevonat tűzhatás esetén hőszigetelésként működik, és ezáltal javítja a fémszerkezetek tűzállóságát.

Sika Unitherm Steel W-60 tűzvédő bevonat Salgótarján

A Sika Unitherm Steel W-60 vizes bázisú tűzvédő bevonat acél, horganyzott acél felületekre, beltéri használatra. A Sika Unitherm Steel W-60 bevonat tűzhatás esetén hőszigetelő réteget képet az alapfelületen , ezzel javítja a fémszerkezetek tűzállóságát.

Sika Unitherm Steel S Interior tűzvédő bevonat

A Sika Unitherm Steel S interior vékony filmet képző tűzvédő fedőbevonat, mely épületek beltéri acélszerkezeti bevonataként használható, mint pl. időjárási viszontagságoknak nem kitett felületeken (száraz légköri igénybevétel). A Sika Unitherm Steel S interior fedőbevonat tűzhatás esetén hőszigetelésként működik, és ezáltal javítja a fémszerkezetek tűzállóságát.

SikaCeram-500 Ceralastic csemperagasztó

A SikaCeram®-500 Ceralastic egy rugalmas, egykomponensű, cementbázisú, műanyagokkal módosított habarcs, speciális lúgálló szintetikus szálakkal, finom szemcseméretű és speciális adalékanyagokból válogatott alkotókkal a megfelelő vízszigetelésért és a csempelapok Salgótarjáns fektetéséért hagyományos felületeken. Alkalmazható az alábbi helyeken: erkélyek, teraszok, medencék, fürdők, zuhanyzók.

SikaCeram-225 csemperagasztó

A SikaCeram®-225 egy előkészített por keverék, amely nagy teljesítményű cementet, polimert, osztályozott kvarchomokot és speciális adalékanyagokat tartalmaz. A felhasználáshoz csak vízzel kell összekeverni. Alkalmas kerámia, természetes kő és műkő lapok ragasztására függőleges, vízszintes, beltéri és kültéri felületeken. Alkalmazható továbbá olyan felületeken is, ahol alakváltozás léphet fel (zsugorodás, duzzadás) a húzófeszültségek vagy a hőmérséklet változás miatt.

Sikafloor-01 Primer alapozó

Egykomponensű, vízbázisú műgyanta koncentrátum, mely vízzel hígítva alkalmas cementbázisú, fa és öntött aszfalt alapfelületek alapozására.

Sikafloor-02 Primer alapozó

Sikafloor-02 Primer egykomponensű, akrilát műgyanta, mely alkalmas nem nedvszívó alapfelületek alapozásához, a cementbázisú aljzatkiegyenlítők és csemperagasztók feldolgozása előtt.

Sika Primer-3 N alapozó Salgótarján

Egykomponensű, oldószeres alapozó bevonat Sikaflex termékekhez a tapadás fokozására. Alkalmazható porózus és tömör alapfelületeken.

Sika FastFix – 131 polimer fugázó

A Sika FastFix – 131 polimer fugázó egy tervezett szemszerkezetű adalékanyag-vázból és megfelelő polimerek keverékéből álló porkeverék, mely nedvesség hatására szilárdul. Alkalmazási terület: felhasználható vékony (2-12 mm) hézagoknál minden fajta kemény burkolatnál, térköveknél, gránit lapoknál, beton burkolatoknál.

Sika FastFix – 134 TP térkő ágyazó habarcs és javítóhabarcs

A Sika FastFix – 134 TP cementbázisú, egykomponensű szárazhabarcs alkalmazható burkoló térkövek és beton térkövek ágyazó habarcsaként gyalogos és nagy forgalmú utakhoz, valamint közlekedési területek javítására Salgótarján.

Sikafloor-161 kétkomponensű epoxigyanta

A Sikafloor-161 oldószermentes, gazdaságos, kétkomponensű, alacsony viszkozitású epoxigyanta kötőanyag.

Sikafloor-264 kétkomponensű epoxigyanta

A Sikafloor-264 egy sokoldalú epoxigyanta, mely oldószermentes, kétkomponensű, önterülő és beszórt. Alkalmas glettelt és strukturált, valamint esztrich padlók készítéséhez.

Sikafloor-400 N Elastic+ egykomponensű epoxigyanta

Egykomponensű, színes, repedésáthidaló, víz-, UV- és időjárásálló padlóbevonat könnyű és közepes mechanikai terheléshez erkélyeken, teraszokon, lépcsőkön, loggiákon.

Sikafloor Garage kétkomponensű epoxigyanta

Kétkomponensű, vizes bázisú, színes epoxigyanta bevonat normál és középnehéz mechanikai és vegyi igénybevételhez garázsokban, mosókonyhákban és nedves helyiségekben, pincékben, alagsorokban, tárolókban.

Sikalastic-580 kenhető tető vízszigetelés

Egykomponensű, kenhető tetőszigetelő bevonat, mely mesteri szintű, házilagos kivitelezést tesz lehetővé. Egy teljes tetőfelújítás vagy kisebb tetőfelületek javítása is elvégezhető kivitelező nélkül. Alkalmazható bitumen, beton, tégla, fém, cserép, vagy kerámia felületen is.

Sika betonadalékszerek Salgótarján

A Sika Control-40 és Control-60 zsugorodás csökkentő adalékszerek a beton vízvesztését csökkentik növelve a belső kohéziót, emellett kémiailag is reagálnak a cementtel. SikaPlast-110 Eco és SikaPlast-501 Eco folyósítószerek kiválóan alkalmazhatók közepes és attól magasabb víz-cement tényezőjű betonokhoz.

HINTERLAND HUNGARY KFT.

TELEFONSZÁM: +36 70 385 9659

Telephely

1118 Budapest, Homonna utca 9. A Jaguar szervízzel szemben

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 8 -16 óráig

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Email:

info@hinterlandhungary.hu