Epoxigyanta értékesítése Heves megye

SikaCor Zinc R – epoxigyanta bázisú, kétkomponensű, cinkporos alapozóbevonat acélfelületre – 26 kg Heves megye

A SikaCor® Zinc R sokoldalúan felhasználható alapozóbevonat a nehéz korrózióvédelemben és az erősen igénybevett létesítményeknél, mint pl. duzzasztóművek súrlódó felületei, nyomócsövek csúszókapcsolatai, szádfalak, duzzasztók görgői. A SikaCor® Zinc R 20 µm vastagságban hegeszthető készbe vonatként alkalmazható.

Sikadur-31 AUT – oldószermentes, kétkomponensű, epoxigyanta kötőanyagú ragasztó- és javítóhabarcs

A Sikadur-31 AUT Normal oldószermentes, kétkomponensű, epoxigyanta kötőanyagú, tixotróp, mattnedves felületeken is alkalmazható normál kötésidejű ragasztó- és javítóhabarcs.

SikaCor-146 DW – epoxigyanta bevonat ivóvízellátás területén való felhasználásra Heves megye

A SikaCor®-146 DW egy gyorskötésű, kétkomponensű, epoxigyanta bevonat acél és beton felületekre. A bevonat szívósan rugalmas, mechanikailag ellenálló, kopás-, karcolás- és ütésálló. Oldószermentes a Német Festékipari Szövetség Védőbevonatok irányelve szerint (VdL-RL 04). A SikaCor®-146 DW különösen alkalmas olyan felületek korrózióval szembeni védelmére, mint az acél, a rozsdamentes acél és az alumínium, valamint a betonból és cementvakolatból készült ásványi felületek védelmére közeggel való közvetlen érintkezés esetén. A SikaCor®-146 DW főleg az ivóvízellátás, valamint az élelmiszer és italgyártás területén felhasznált tartályok, silók, tárolók, csövek (300 mm-nél nagyobb névleges átmérő) és berendezések belső bevonataként alkalmazható.

Sikafloor-150 epoxigyanta alapozó és kötőanyag A + B komponens Heves megye

Epoxigyanta alapozó és kötőanyag, epoxigyanta habarcs és esztrich készítéséhez A Sikafloor®-150 egy kétkomponensű, csekély szagú, alacsony viszkozitású, többcélú, epoxigyanta, amely felhasználható epoxigyanta alapozóként és kötőanyagként, kiegyenlítő habarcs és habarcs esztrich készítéséhez.

Sikadur-31 CF Normal – oldószermentes, kétkomponensű epoxigyanta kötőanyagú ragasztó- és javítóhabarcs – 1,2 kg Heves megye

A Sikadur-31 CF Normal oldószermentes, kétkomponensű, epoxigyanta kötőanyagú, tixotróp, mattnedves felületeken is alkalmazható normál kötésidejű ragasztó- és javítóhabarcs.

SCHÖNOX CF DESIGN – kétkomponensű epoxi gyanta színes fugázó habarcs Heves megye

Epoxi gyanta, színes fugázó habarcs, különösen tetszetős, dekoratív megjelenésű csempe-, mozaik-, valamint üvegmozaik burkolatok ragasztásához és fugázásához. Alkalmas továbbá kerámialapok vízálló, fagyálló és vegyileg ellenálló fugázásához az élelmiszer- és édesiparban, valamint a vegyiparban, laboratóriumokban és úszómedencékben. Fugaszélesség 1 – 10 mm (a fuga színe átlátszó 1 és 4 mm között). Teljesíti az MSZ EN 13888 szabvány szerinti RG követelményeket és a DIN EN 12004 szabvány szerinti R2 követelményeket. Bel- és kültéri használatra.

Sikafloor-150 epoxigyanta alapozó és kötőanyag A + B komponens Heves megye

Epoxigyanta alapozó és kötőanyag, epoxigyanta habarcs és esztrich készítéséhez A Sikafloor®-150 egy kétkomponensű, csekély szagú, alacsony viszkozitású, többcélú, epoxigyanta, amely felhasználható epoxigyanta alapozóként és kötőanyagként, kiegyenlítő habarcs és habarcs esztrich készítéséhez.

Sikafloor-169 transzparens színű műgyanta bevonat 10 kg-os kiszerelés A + B komponens Heves megye

A Sikafloor®-169 kétkomponensű, sárgulásra csekély hajlamú, átlátszó epoxigyanta kötőanyag habarcshoz, esztrichekhez és fedőbevonatokhoz. Alkalmas normál, közepesen erős és erős mechanikai terheléshez. Beltéri használatra.

Sikafloor Garage – kétkomponensű, vizes bázisú epoxigyanta bevonat – 6 kg RAL 7032 Heves megye

A Sikafloor® Garage kétkomponensű, színes, vizes epoxigyanta bázisú diszperziós bevonat, amely kopásálló, hézagmentes, alacsony karbantartási igényű, vegyszerálló, sima, fényes felületet biztosít. Normál – közepes kopásállóság. Belső és külső használatra.

Műgyanta értékesítése Heves megye

Sikafloor-161 műgyanta alapozó Heves megye

Epoxigyanta alapozó, kiegyenlítő habarcs, közbenső réteg és esztrich A Sikafloor®-161 egy kétkomponensű, alacsony viszkozitású, multifunkciós epoxigyanta, amely epoxi alapozó, kiegyenlítő habarcs, közbenső réteg és esztrichként alkalmazható. Bel-, és kültéri felhasználásra. Sikafloor®-161 Kizárólag szakmai felhasználók részére. Alapozásként beton aljzatokra cementesztrich és epoxi habarcsok feldolgozása előtt.

Sikafloor-01 Primer – vízbázisú padló alapozó aljzatkiegyenlítőkhöz és csempregasztókhoz Heves megye

Sikafloor®-01 Primer  egykomponensű, vízbázisú műgyanta koncentrátum, mely vízzel hígítva alkalmas cementbázisú, fa és öntött aszfalt alapfelületek alapozására. A cementbázisú aljzatkiegyenlítő és csemperagasztó feldolgozása előtt kell alkalmazni, így jelentősen csökken az alapfelület nedvszívó képessége és növeli a tapadást. Beltéri használatra.

Kapcsolat

HINTERLAND HUNGARY KFT.

TELEFONSZÁM: +36 70 385 9659

Telephely, átvételi pont

2330 Dunaharaszti Tavasz u. 3/c

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 7-19 óráig
Szombat: 9-15
Vasárnap: Zárva

Iroda, átvételi pont

1118 Budapest 11. Homonna u. 9.
Tel.: +36 70 70 10 166