Sikabolt, Sika bolt, Sika márkaüzlet, Sika, Schönox, Sikaflex, Sika flex termékek értékesítése Taksony közelében

Sikabolt, Sika bolt és Sika márkaüzlet Taksony közelében

Sika termékeinket raktárkészletről azonnal szállítjuk! Viszonteladói nagykereskedésként várjuk viszonteladók, kereskedők, elsősorban üzletek, tüzépek jelentkezését.

Schönox termékek értékesítése Taksony közelében

SCHÖNOX 1K DS 3659 kenhető fóliaszigetelés 18 kg-os zsák

SCHÖNOX® 1K DS közvetlenül burkolható, egykomponensű, flexibilis, cement bázisú vízzáró habarcs bel- és kültéri használatra, például fürdőszobákba, zuhanyzókba, mosókonyhákba, erkélyekre, teraszokra és medencékbe. 1 zsákhoz (18 kg) 4,9 liter vizet adagolva, a SCHÖNOX 1K DS felhasználásra kész, rugalmas és repedésáthidaló. A SCHÖNOX 1K DS megfelel az A0 és B0 vízterhelési osztályok követelményeinek. A német építésfelügyeleti hatóság által jóváhagyott SCHÖNOX 1K DS alkalmas szigetelés készítésére nagy terhelésnek kitett, nedves helyiségekben az „A” építésügyi szabály-jegyzék 2. részének 2.50 ábrája szerinti A és B vízterhelési osztályokban.

SCHÖNOX AB alátétlemez egység értékesítése Taksony közelében

A SCHÖNOX AB különösen alkalmas vízszigetelő komponensként:

 • nagy terhelésnek kitett vizes helyiségekben, pl. sportközpontok zuhanyzói, kórházak terápiás helyiségei, stb.
 • normál igénybevételnek kitett, a ZDB munkalap szerinti A0 vízterhelési osztályú vizes helyiségekben, pl. fürdőszobák és zuhanyzók
 • úszómedencéknél, kerámia burkolattal együtt alkalmazva
 • erkélyeken és teraszokon, a SCHÖNOX BALTERRA® rendszerrel együtt alkalmazva
 • korlátozott vegyszer használatú helyiségekben (a német abP szerinti C vízterhelési osztály)

SCHÖNOX ST hajlaterősítő szalag értékesítése Taksony közelében

A SCHÖNOX ST SEALING TAPE a SCHÖNOX szigetelő anyagokkal kombinálva alkalmas:

 • kompozit szigetelések készítéséhez nagy terhelésnek kitett vizes helyiségekben, az A építésügyi szabályjegyzék 2. részének 2.50 áb-rája szerinti A, B és C vízterhelési osztályokban
 • a SCHÖNOX ST SEALING TAPE teljesíti az EOTA ETAG 022 követelményeit, falak és padlók vízszigetelése vizes helyiségekben
 • nagy igénybevételnek kitett vizes helyiségekben (pl. sportközpontok zuhanyzói, kórházak terápiás helyiségei, stb.)
 • vendéglátóipari konyhákban, autómosókban, hűtőraktárakban
 • kerámia burkolattal ellátott úszómedencékben és víztárolókban
 • erkélyeken és teraszokon

SCHÖNOX iFIX Toolbox Unit

SCHÖNOX AB lemezek SCHÖNOX iFIX hengerelhető fixáló- és tömítőragasztóba történő optimális beépítéséhez használatos szerszámkészlet.- 100 mm-es iFIX henger

 • 180 mm-es iFIX henger
 • iFIX simító
 • pengés kés
 • védőkesztyű

SCHÖNOX iFLOOR SET 50 m2 Box cont. 4,5 kg iFLOOR + 2 x 1 kg KH FIX + tools

SCHÖNOX iFLOOR® szett: Nagyon alacsony emissziójú, diszperziós alapú hengerragasztó, beleértve a SCHÖNOX KH-Fix alapozót és a hozzá illő hengereket

A VinylFloor deszka és csempe formátumban történő szintezéséhez beltéri szintezett aljzatokon. A hengerrel és alapozóval ellátott hatékony teljes csomagolásban (2 kg kis konténerekhez vagy 5 kg nagy konténerekhez).
A hosszú időn át tartó gyönyörű padló tökéletes felszerelésének előfeltétele a jól előkészített aljzat. Ehhez ajánljuk a SCHÖNOX termékeket, amelyeket gondosan kiválasztottunk. Használatakor élvezheti a nemzetközi prémium márkájú szakemberek kompetenciáját.

SCHÖNOX UNITECH – Diszperziós univerzális ragasztó textil padló- és falburkolatokhoz

Diszperziós univerzális ragasztó textil padló- és falburkolatokhoz. Oldószermentes, gyorsan kötő diszperziós ragasztóanyag. Alkalmazható hab-, sima vagy domború hab-, latex-, szintetikus-, juta vagy gyapjú hátoldalú textil padlóburkolatok, tűfilc padlószőnyegek, PVC és CV padlóburkolatok nedvszívó alapra történő ragasztásához beltérben.

SCHÖNOX PGH – kétkomponensű javítógyanta

Esztrichrepedések- és vakhézagok erőzáró, varrásszerű javításához, profilok-, szegélyek-, valamint természetes- és műkövek ragasztásához kül- és beltérben. Gyorskötő, alacsony viszkozitású, jó behatolási képességű poliésztergyanta, javítókapcsokkal.

SCHÖNOX MES – kövek, beton kőlapok és kerámialapok tömítőanyaga

Szilikon természetes kövek, beton kőlapok és kerámialapok tömítéséhez, valamint ezek csatlakozási és dilatációs hézagjainak feltöltéséhez. Bel- és kültéri használatra.

 • oxim bázisú, semlegesen térhálósodó szilikon tömítőanyag
 • megakadályozza a természetes kövek elszíneződését
 • bel- és kültéri használatra

A SCHÖNOX MES különösen alkalmas természetes kövek, beton kőlapok és kerámialapok tömítéséhez, valamint ezek csatlakozási és dilatációs hézagjainak feltöltéséhez, pl. csempézett falak és fürdőkádak, mosdókagylók, zuhanytálcák, csőkötések, wc-k környezetében. Különösen alkalmas padlóra, valamint tartósan vizes helyiségeknél (pl. természetes kövek úszómedencékben).

SCHÖNOX FLOORLASTIC EXTRA – gyorskötő PVC-, CV és padlószőnyeg ragasztó

Oldószermentes, gyorsan kötő, diszperziós ragasztó. PVC és CV fali- és padlóburkolatok, valamint PVC hátoldalú textil burkolatok megfelelő felületen történő ragasztására. Szellőzési idő: kb. 10 perc.

 • Aljzaton és falon történő alkalmazás csak beltérben
 • padlófűtésnél is alkalmazható
 • székgörgőkkel szemben ellenálló
 • fogazott glettvas diszperziós ragasztóhoz

SCHÖNOX ES – rugalmas, gombaölő hézagtömítő anyag

Gombaölő hatású, tartósan rugalmas szilikon. Csatlakozási és dilatációs fugák tömítésére, feltöltésére, bel- és kültéri felhasználásra. A SCHÖNOX ES megfelel a GEV Emicode EC 1PLUS követelményeinek. A SCHÖNOX ES különösen alkalmas kerámiaburkolatok csatlakozási és dilatációs fugáinak tömítésére és feltöltésére, pl. csempézett falak és fürdőkádak, mosdókagylók, zuhanytálcák, wc-k közé.

SCHÖNOX XR 40 – önthető, cement bázisú fugázó habarcs

Önthető, cement bázisú fugázó habarcs kerámia burkolatok fugázásához nagy mechanikai terhelésnek, jégolvasztó sónak, ásványi olajnak, magas nyomású tisztításnak és korlátozott vegyi terhelésnek (vegye figyelembe az ellenálló képességre vonatkozó listát) kitett területeken. Bel- és kültéri használatra. Különösen alkalmas úszómedencékben, műhelyekben és autómosókban. A SCHÖNOX XR 40 a SCHÖNOX CLIMATRIX® technológiával a SCHÖNOX BALTERRA® rendszer része.

SCHÖNOX Q6 – nagyon rugalmas, csökkentett porképződésű ragasztó

Hidraulikusan kötő, trassz tartalmú, nagyon rugalmas, optimális anyagszükségletű, csökkentett porképződésű ragasztó könnyű töltőanyaggal. A SCHÖNOX Q6 teljesíti a Deutsche Bauchemie irányelvének rugalmas habarcsokra vonatkozó követelményeit. A SCHÖNOX Q6 keverése közben kb. 90%-al kevesebb por képződik a modern nyersanyagok és az innovatív gyártási technológia miatt. A SCHÖNOX Q6 alkalmas vékony-, közép- és vastagágyazó technológiához fal- és padlófelületeken. Folyékonyágyas ragasztóként, valamint kiegyenlítő anyagként is használható.

SCHÖNOX Q4 RAPID – Csökkentett porzású, gyorskötő flexibilis ragasztó

A legmodernebb alapanyagoknak és az innovatív eljárásoknak köszönhetően vízzel való keveréskor 90%-kal kevesebb por keletkezik Vékonyágyazatú ragasztáshoz kerámia lapok, gres lapok és elszíneződésre nem érzékeny természetes kövek rögzítésére. Padlófűtés esetén is alkalmazható, valamint régi csempékhez beltérben. Kül- és beltéri alkalmazásra. GISCODE ZP 1 – cementtartalmú termék, kromátszegény EMICODE EC 1PLUS R: nagyon alacsony káros anyag kibocsátás.

SCHÖNOX Q4 – rugalmas csemperagasztó

Minden típusú kerámialap, elszíneződésre nem hajlamos természetes kő és finom kőporcelán burkolólap ragasztásához. Alkalmazható padlófűtés esetén, vizes helyiségekben és úszómedencékben. Bel- és kültéri helyiségek padló- és falburkolataihoz, 1 – 10 mm-es rétegvastagságban.

SCHÖNOX Q12 – rugalmas ragasztó habarcs

Nagyon jó bedolgozási tulajdonságok, rendívül nagyfokú rugalmasság és alakváltozási képesség jellemzi. Különösen alkalmas fiatal cement esztrichekre történő ragasztáshoz. Elválasztó rétegként viselkedik, csökkenti a feszültséget és számos esetben alapozás nélkül használható. Ideális extra nagyméretű-, kőporcelán- és természetes kő padlólapokhoz. Az univerzális Q12 alkalmas vékonyágyazatú eljárással való ragasztáshoz falra és padlóra, valamint folyékony-ágyas habarcsként is felhordható kül- és beltérben egyaránt, homlokzatokon, medencékben, ipari létesítményekben.

Hengerelhető és glettelhető, egykomponensű, rugalmas szigetelőanyag vízzáró szigetelés készítéséhez normál és nagy vízterhelésű vizes helyiségekben, szárazépítési anyagok (pl. gipszkarton) megvédésére kerámiaburkolatok alatt. Olyan területeken használható, melyek az I. és II. vízterhelési osztályokba tartoznak. A német építésfelügyeleti hatóság által kiadott A építésügyi szabályjegyzék 2. részének 2.50 ábrája szerinti A 1 osztály követelményeit teljesíti. Beltéri használatra.

SCHÖNOX WD FLEX – alacsony nedvszívó képességű vízálló-fagyálló fugázó anyag

Alacsony nedvszívó képességgel rendelkező kőlap, porcelán padlólap, hasított klinker, terméskő, tégla méretű agyag burkolólapok, stb. és nem nedvszívó cserépdarabok közötti keskeny és széles hézagok fugázására. Alkalmazható cotto, természetes és betonkőből készült padlólapoknál is. Bel- és kültéri használatra.

SCHÖNOX UF Premium – rugalmas, univerzális fugázó habarcs

Önthető, rugalmas, univerzális fugázó habarcs kerámia csempékhez, elszíneződésre érzékeny és elszíneződésnek ellenálló természetes kőlapokhoz, valamint üvegmozaikokhoz bel- és kültéri helyiségekbe, falra és padlóra. Elérhető különböző színekben. Teljesíti a BS 5980 szabvány mikroorganizmusokkal való fertőzöttségre vonatkozó követelményét. Bel- és kültéri használatra. A SCHÖNOX UF PREMIUM keverése közben kb. 90%-al kevesebb por képződik a modern nyersanyagok és az innovatív gyártási technológia miatt.

SCHÖNOX CF DESIGN – kétkomponensű epoxi gyanta színes fugázó habarcs

Epoxi gyanta, színes fugázó habarcs, különösen tetszetős, dekoratív megjelenésű csempe-, mozaik-, valamint üvegmozaik burkolatok ragasztásához és fugázásához. Alkalmas továbbá kerámialapok vízálló, fagyálló és vegyileg ellenálló fugázásához az élelmiszer- és édesiparban, valamint a vegyiparban, laboratóriumokban és úszómedencékben. Fugaszélesség 1 – 10 mm (a fuga színe átlátszó 1 és 4 mm között). Teljesíti az MSZ EN 13888 szabvány szerinti RG követelményeket és a DIN EN 12004 szabvány szerinti R2 követelményeket. Bel- és kültéri használatra.

Schönox KH alapozó

SCHÖNOX® KH elszappanosodás álló alapozó, cementbázisú alapfelületekre a nedvszívó képesség csökkentésére és a tapadás növelésére, valamint gipszes alapfelület nedvesség elleni védelmére. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmazható.

SCHÖNOX Uniplan – önterülő aljzatkiegyenlítő 1-10 mm

Nagyon alacsony káros anyag kibocsátású, cement bázisú, önterülő aljzatki-egyenlítő vékony rétegű (1-10 mm-es) kiegyenlítéshez. A SCHÖNOX UNIPLAN különösen felhasználóbarát, jó felhordási tulajdonságok jellemzik.

SCHÖNOX PL vízálló kiegyenlítő javítóhabarcs értékesítése Taksony közelében

A SCHÖNOX® PL stabil, műgyantával erősített, cement bázisú kiegyenlítő habarcs és vakolat. Falakon és padlón lévő lyukak és rések kitöltésére. Vastagabb rétegben javító-, simító- és kiegyenlítő habarcsként is használható. Jó fizikai tulajdonságok. Kis feszültségű. 1-10 mm közötti rétegvastagságig töltő anyag nélkül. 30 mm-es rétegvastagságig növelhető. Bel- és kültéri használatra.

SCHÖNOX Q9 – gyors kötésidejű rugalmas burkolatragasztó

Gyors kötésidejű, nagyon rugalmas, flexibilis ragasztó főleg elszíneződésre érzékeny kalibrált, nem kalibrált és nem kristályos természetes kövek, kőporcelán- és kerámia csempék és burkolólapok-, valamint ultra könnyű- és ultra vékony gress burkolatok (pl. KERLITE) és kézzel készített padlólapok vékony-, közép- és vastagágyazatú eljárással történő ragasztásához. Alkalmas falra és padlóra. Vízszintes felületeken folyékonyágyas technológiával is alkalmazható. A könnyű töltőanyagoknak köszönhetően anyagszükséglete optimalizált. Teljesíti a Deutsche Bauchemie irányelvének rugalmas habarcsokra vonatkozó követelményeit.

SCHÖNOX Q9 W fehér univerzális ragasztó 25 kg-os zsák

Fehér színű, gyorskötő, trassz tartalmú, univerzális flexibilis ragasztó. Főleg elszíneződésre érzékeny kalibrált és nem kalibrált nem kristályos természetes kövek, kőporcelán- és kerámia csempék, burkolólapok, ultra könnyű és ultra vékony gres burkolatok, valamint kézzel készített padlólapok vékony-, közép- és vastagágyazatú eljárással történő ragasztásához. Alkalmas falra és padlóra egyaránt. Vízszintes felületeken folyékonyágyas technológiával is alkalmazható. A könnyű töltőanyagoknak köszönhetően anyagszükséglete optimalizált.

SCHÖNOX iFIX – kétkomponensű, hengerelhető, vízzáró ragasztó

Kétkomponensű, hengerelhető, vízálló ragasztó a SCHÖNOX AB repedésáthidaló lemez átlapolásainak- és akár teljes felületének vízzáró ragasztásához normál és nagy igénybevételnek kitett nedves helyiségekben és úszómedencékben. Kül- és beltéri használatra, fűtött eszrtricheken is.

SCHÖNOX EB V feszültségleépítő lemez

Repedésáthidaló- és feszültségleépítő speciális szövet, melynek felülete nagyon jó tapadást biztosít a SCHÖNOX csemperagasztó termékeknek. Ideális beltéri felújításokhoz és új építéshez, problémás aljzatokra történő hideg- és melegburkolási munkák előtt. Beépítéséhez a SCHÖNOX Q SOROZAT bevizsgált termékeit ajánljuk.

SCHÖNOX FPL PLUS – gyorskötésű önterülő aljzatkiegyenlítő habarcs értékesítése Taksony közelében

Nagyon alacsony károsanyag kibocsátású, gyorskötésű önterülő aljzatkiegyenlítő 3-60 mm-es rétegvastagsághoz. A SCHÖNOX FPL PLUS alkalmas alapfelületek feltöltésére, simítására és kiegyenlítésére.

 • hideg- és melegburkolatok alatt
 • úszómedencékben
 • vizes helyiségekben
 • erkélyeken és teraszokon
 • javítóhabarcsként lyukak és mélyedések feltöltéséhez

SCHÖNOX SHP alapozó értékesítése Taksony közelében

A SCHÖNOX SHP egy speciális alapozó tömör, sima és nem nedvszívó alap-felületekhez. Különösen alkalmas meglévő kerámia burkolatokra-, valamint pvc-, linóleum- és gumiburkolatokra történő alapozásra. A SCHÖNOX SHP alkalmas:

 • tapadást javító alapozóként sima, tömör és nem nedvszívó felületekre történő ragasztás és kiegyenlítés előtt

SCHÖNOX AB repedésáthidaló, és vízszigetelő feszültségleépítő lemez értékesítése Taksony közelében

Repedésáthidaló- és vízhatlan szigetelő- és feszültségleépítő lemez nagy szakítószilárdsággal rendelkező polietilén fóliából, kétoldalú laminált filc kasírozással, normál és nagy igénybevételnek kitett vizes helyiségek és úszómedencék szigeteléséhez. A SCHÖNOX AB lemez felülete nagyon jó tapadást biztosít a SCHÖNOX csemperagasztó termékeknek. A SCHÖNOX BALTERRA® rendszer része. Bel- és kültéri felhasználásra. Hatóságilag jóváhagyott vizsgálati tanúsítvánnyal rendelkezik A, B és C terhelési osztályokban. Teljesíti az ETAG 022 szabvány követelményeit.

 • EMICODE EC 1PLUS: nagyon alacsony káros anyag kibocsátás
 • nagy szakítószilárdság
 • repedésáthidaló

SCHÖNOX ST 50 Sealing Tape hajlaterősítő szalag értékesítése Taksony közelében

A SCHÖNOX® ST SEALING TAPE egy keresztirányban rugalmas, kétoldalú filc bevonattal ellátott speciális szigetelő szalag. SCHÖNOX szigetelőanyagokkal kombinálva fal és fal/padló csatlakozások hajlaterősített szigeteléséhez. Alkalmazható hézagok, valamint repedésre hajlamos csatlakozások és áttörések esetén is.

 • EMICODE EC 1PLUS: nagyon alacsony káros anyag kibocsátás
 • nagy szakító szilárdság
 • lúgálló

Sikaflex termékek értékesítése Taksony

Sikaflex-521 FC átlátszó ragasztó- és tömítőanyag 290 ml-es kartus

A Sikaflex-521 FC módosított polimeren alapuló egykomponensű ragasztó és tömítőanyag, amely nedvességgel elasztomerré keményedik.

 • 1-komponensű
 • rugalmas
 • alacsony szagú

Sikaflex-216 acélszürke tömítőanyag 600 ml-es unipac

A Sikaflex®-216 magas minőségű, sokoldalúan felhasználható, alacsony viszkozitású, egykomponensű, poliuretán tömítőanyag, amely levegőnedvesség hatására tartós elasztomerré köt meg. A Sikaflex®-216 az ISO 9001/14001 minőségbiztosítási rendszer és a responsible care program szerint készül.

Sikaflex-265 DG-3 fekete szélvédőragasztó 600 ml-es unipac

Sikaflex®-265 – Egykomponensű, szobahőmérsékletű, poliuretán ragasztó tömítőanyag, jó öregedéssel és időjárásállósággal. Üveg beillesztésére és lezárására tervezték haszongépjárművek (buszok, teherautók, speciális felszerelések, vasúti szállítás stb.) Gyártása során. Az anyag kiváló teljesítménnyel rendelkezik, és alkalmas járművek automatikus szállítószalag-összeszerelő soraiban történő használatra. Nagy a környezettel szembeni ellenállása, amely lehetővé teszi külső varratok kialakítását ezzel az anyaggal. A Sikaflex®-265 DG 3 gyártása az ISO 9001/14001 minőségellenőrzési rendszer és a felelősségteljes gondozás programmal összhangban történik a környezetvédelem, a munkahelyi egészség és biztonság érdekében.

Sikaflex-265 fekete haszonjármű szélvédőragasztó 600 ml-es unipac

 • A kötés felgyorsítható Sika® Booster használatával.
 • Ragasztásra és tömítésre egyaránt használható.
 • Rugalmasra megkötő, felveszi a dinamikus elmozdulásokat.
 • Alacsony szagterhelés.
 • Kiváló feldolgozási tulajdonságok.
 • Széles tapadási spektrum.
 • PVC- és oldószermentes.
 • Egyaránt alkalmas kézi és nagy kiszerelésű felhordásra.

Sikaflex-256 fekete szélvédőragasztó 600 ml-es unipac

A Sikaflex 256 fekete-primermentes, 1 komponensű poliuretán szélvédőragsztó. Pasztaszerű állaga miatt használata egyszerű. A ragsztónyag levegő nedvességtartalmának hatására köt ki, hosszú bőrösödési időt biztosít, ezért alkalmazása egyenletes biztonságot nyújt használójának meleg időjárási viszonyok között is.
Előnyök:
Fekete-primermentes felületelőkészítés, kiváló feldolgozhatósági tulajdonságok, kiválló állékonyság, rövid szálhúzás, hidegen alkalmazható, egykomponensű formula, OEM-elfogadott
Felhasználási terület:
A Sikaflex 256 a javítóiparban használható szélvédő és üvegragasztó. Autóüvegezéstől eltérő alkalmazása esetén az adott alapfelületen és az adott környezeti körülmények között teszteket kell végezni a megfelelő tapadás és anyag összeférhetőség érdekében.

Sikaflex-555 fekete szélvédőragasztó 600 ml-es unipac

Sikaflex-555 üveggyártáshoz (gyártás és javítás) az új járművek generációihoz a gyártó előírásai szerint. A buszok, vonatok és villamosok összes üvegezésével kapcsolatban forduljon műszaki szolgálatunkhoz. Ez a termék ismét csak a szakemberek kiszolgálására szolgál. A valódi adathordozókon végzett teszteknek ellenőrizniük kell a termék tapadását és kompatibilitását.

Sikaflex Fix világosszürke tömítőanyag 600 ml-es unipac

A Sikaflex® Fix sokoldalúan felhasználható poliuretán hézagtömítő anyag, amely a levegő nedvességtartalmának hatására tartós elasztomerré köt ki.

Felhasználási terület
A Sikaflex® Fix univerzálisan alkalmazható hézagtömítő anyagként az iparban és a járműiparban. Felhasználás előtt javasoljuk az alapfelületek tapadási tesztjének elvégzését. Kérjen tanácsot a gyártótól, mielőtt átlátszó anyagokon vagy közvetlen napfénynek kitett hézagoknál alkalmazná a terméket.

Sikaflex-118 Extreme Grab – szerkezeti ragasztóanyag

Sikaflex®-118 Extreme Grab egykomponensű szerkezeti ragasztóanyag, nagyon magas kezdeti tapadással. A legtöbb építőanyaghoz jól tapad. Bel- és kültéri felhasználásra.

 • Nagyon magas kezdeti tapadás
 • Nehéz tárgyak ideiglenes rögzítés nélküli ragasztása
 • Jó bedolgozhatóság

Sikaflex-515 – többfunkciós izocianát-mentes tömítőanyag értékesítése Taksony közelében

A Sikaflex®-515 egykomponensű szilánnal módosított polimer (STP) alapú tömítőanyag, amely a levegő nedvességtartalmával reagálva térhálósodik. Univerzális tömítőanyag külső és belső felületeken történő felhasználáshoz.

 • Gyors bőrösödés
 • Speciális előkezelés nélkül is jól tapad sokféle alapfelülethez
 • Kiváló feldolgozhatóság

Sikaflex-112 Crystal Clear – teljesen átlátszó, univerzális ragasztó és tömítőanyag

Teljesen átlátszó, univerzális ragasztó és tömítőanyag.

 • átlátszó / kristálytiszta
 • könnyen bedolgozható
 • csekély zsugorodás kikeményedéskor
 • nedves betonfelületen is alkalmazható
 • a legtöbb építési alapfelületen jól tapad

Sikaflex-111 Stick & Seal – rugalmas ragasztó- és tömítőanyag

A Sikaflex®-111 Stick & Seal egy egykomponensű, univerzális ragasztó- és tömítőanyag, rendkívül széleskörű ragasztó- és tömítő képességgel, a legtöbb építőanyaghoz nagyon jól tapad. Bel- és kültéri felhasználásra.

 • Jól tapad a legtöbb építőanyaghoz a felület előkezelése nélkül
 • Nedves betonra is tapad
 • A legtöbb alapfelülettel, EPS/XPS és épületburkoló anyaggal kompatibilis

Sikaflex Construction+ rugalmas tömítőanyag mozgási hézagokhoz

Mozgási hézagokhoz a magasépítés területén: erkélymellvédekhez, falazatokhoz, betonhoz, pórusbetonhoz. Zárófugák kitöltésére a magasépítés területén: ajtókhoz és ablakokhoz, homlokzatokhoz, fémburkolatokhoz, beton szerkezetekhez.

Sikaflex-552 AT – kevés felület-előkészítést igénylő STP ragasztó

A Sikaflex®-552 AT nagyteljesítményű rugalmas konstrukciós STP (Silane Terminated Polymer) ragasztó, amely a levegő nedvességtartalmával reagálva térhálósodik.. Ez a többcélú ragasztó alkalmas külső és belső felületeken történő ipari ragasztási feladatok elvégzésére.

Sikaflex-545 fehér ragasztó 600 ml-es unipac értékesítése Taksony közelében

A Sikaflex®-545 csekély károsanyag kibocsátású, egykomponensű, szilán bázisú polimer (STP) technológián alapuló ragasztó, amely levegőnedvesség hatására elasztomerré köt meg. A Sikaflex®-545 nagy
kezdőszilárdságú ragasztó, magas dinamikus terhelhetőséggel.

Sikaflex-527 AT – egykomponensű STP tömítőanyag

A Sikaflex®-527 AT egykomponensű szilánnal módosított polimer (STP) alapú tömítőanyag, mely a levegő nedvességtartalmával reagálva köt meg. Többcélú rugalmas tömítőanyag járművek karosszériájának külső és belső tömítésére.

Sikaflex-522 – sokoldalú STP tömítő-ragasztó anyag

A Sikaflex®-522 egy csekély károsanyag kibocsátású, egykomponensű szilán bázisú polimer (STP) technológián alapuló tömítő/ragasztóanyag. Rendkívüli időjárás- és penészállóság. A Sikaflex®-522 megfelel az EHS követelményeinek. Minimális előkezelés után jól tapad sokféle alapfelületen.

Sikaflex-529 AT – szórható, egykomponensű STP tömítőanyag értékesítése Taksony közelében

A Sikaflex®-529 AT szórható, egykomponensű szilánnal módosított polimer (STP) tömítőanyag ami a levegő nedvességtartalmával reagálva térhálósodik. Alkalmazható gyári eredeti szerkezetek (felületek és hegesztési varratok) tömítésére a karosszéria csatlakozásoknál.

Sikaflex-521 UV – időjárásálló, csiszolható STP tömítőanyag

A Sikaflex®-521 UV időjárásálló egykomponensű szilánnal módosított polimer (STP) alapú tőmítőanyag, amely a levegő nedvességtartalmával reagálva térhálósodik.. Ez az univerzális termék alkalmas külső és belső felületeken kialakított tömítések elkészítésére.

Sikaflex-263 szélvédő és üvegragasztó értékesítése Taksony közelében

A Sikaflex®-263 egykomponensű rugalmas ragasztó- és fugázóanyag haszonjárművek üvegezéséhez. Kiváló időjárásállósága kifejezetten alkalmassá teszi külső fugacsatlakozások létrehozásához. A Sikaflex®-263 kompatibilis a Sika fekete primermentes kötési eljárással.

Sikaflex-252 rugalmasra térhálósodó járműipari konstrukciós ragasztóanyag

A Sikaflex®-252 elasztikus, egykomponensű poliuretán ragasztóanyag, mely kifejezetten nagyméretű járműipari modulok/elemek kontrukciós ragasztásához lett kifejlesztve. Alkalmas bevonatos fém,szálerősített poliészter, kerámia és műanyag felületek ragasztására.

Sikaflex-228 – önterülő, alacsony viszkozitású poliuretán tömítő-ragasztó­anyag

Önterülő tulajdonságú, alacsony viszkozitású poliuretán tömítő- ill. ragasztó­anyag.

Sikaflex-227 egykomponensű járműipari gyors tömítőanyag

A Sikaflex®-227 egykomponensű, a járműjavítás területére kifejlesztett poliuretán tömítőanyag. A legtöbb alapfelületen jól tapad és levegőnedvesség hatására elasztomerré köt meg.

Sikaflex-221 – többcélú tömítő-ragasztó anyag széles tapadási spektrummal

A Sikaflex®-221 univerzális, egykomponensű poliuretán ragasztó- / tömítőanyag, mely a legtöbb alapfelületen kiválóan tapad, pl.: fém,fémalapozók és festék bevonatok (kétkomponensű rendszerek), kerámia és műanyag. Alkalmas tartós, rugalmas tömítések készítésére.

Sikaflex TS Plus rugalmas poliuretán alapú tömítőanyag

A Sikaflex® TS Plus egy poliuretán alapú, egykomponensű, nedvességre térhálósodó, rugalmas tömítőanyag. A termék vízhatlan, mechanikailag ellenálló, szennyvízzel, trágyával és vegyi anyagokkal szemben
ellenálló, valamint széles hőmérséklet tartományban rugalmas tömítést biztosít. Mozgási képessége ±15 %. Kül- és beltéren egyaránt alkalmas.

Sikaflex-508 sokoldalúan felhasználható STP tömítőanyag csekély emissziós tulajdonsággal

A Sikaflex®-508 a Sika STP (Silane Terminated Polymer) technológiáján alapuló, alacsony emissziós tulajdonsággal rendelkező, egykomponensű és izocianát-mentes tömítőanyag. A Sikaflex®-508 megfelel a legszigorúbb környezeti, egészségügyi és biztonsági sztenderdeknek és ebben a technológiában egy új szintet képvisel. A termék a levegő nedvességtartalmával reagálva elasztomerré köt meg.

Sikaflex PRO-3 nagy teljesítményű hézagtömítő padlóburkolatokhoz

Padlóburkolatok egykomponensű, nagyteljesítményű hézagtömítő anyaga

 • Megengedett teljes deformáció ±35% (ASTM C 719)
 • Jó vegyi ellenálló képesség és mechanikai terhelhetőség
 • Buborékmentes térhálósodás

Sikaflex PRO-3 SL – önterülő, rugalmas tömítőanyag

A Sikaflex® PRO-3 SL egykomponensű, nedvességre térhálósodó, önterülő, rugalmas tömítőanyag magas mechanikai és vegyi ellenálló képességgel.

Sikaflex-11 FC+ univerzális rugalmas ragasztó-, és hézagtömítőanyag

A Sikaflex®-11 FC+ egykomponensű, univerzális, rugalmas ragasztó- és hézagtömítő anyag, nagyon jó bedolgozhatósági tulajdonságokkal, alkalmas a legtöbb építőanyaghoz. Bel- és kültéri használatra.

Sikaflex-552 – rugalmas ragasztóanyag

A Sikaflex-552 alkalmas dinamikusan feszültségeknek kitett, szerkezeti ragasztásokhoz. Alkalmas alapfelületek lehetnek, fémek, alumínium (beleértve a felületkezelt termékeket is) alapozó festéssel, vagy lakkozással ellátott (2-K) felületek, horganyzott lemezek, kerámiák üveg, műanyagok.

Átlátszó és feszültségi repedésre hajlamos műanyagokon történő alkalmazás előtt tanácsadásra lehet szükség.

SikaSwell A-2005 vörös színű vízre duzzadó szalag egység

Vízzáró profil, mely hatást a vízzel történő érintkezést követő duzzadás hozza létre.

SikaSwell A-2010 vörös színű vízre duzzadó szalag egység

Vízzáró profil, mely hatást a vízzel történő érintkezést követő duzzadás hozza létre.

Sikasil Gasket vörös tömítőanyag 310 ml-es kartus (hőálló)

A Sikasil® Gasket egykomponensű, pasztaszerű, ecetsavat tartalmazó, szilikon bázisú ragasztóanyag, amely levegőnedvesség hatására elasztomerré köt meg.

Felhasználási terület
A Sikasil® Gasket alkalmas olyan gépészeti tömítési felületeken, ahol a hagyományos lemeztömítések csak bonyolult formában alkalmazhatók, pl. olaj- és víztartályok, hengerfej tömítések, kapcsolószekrény tömítések, klímaberendezések, világítótestek, stb. Alkalmazható tömítő csíkként, akár lemeztömítések mellett is. Ekkor a felhordás után a bőrképződést megvárva, vagy olajfilmmel kell a részeket összeszerelni, így ismét oldhatóak lesznek. Sikaflex® Gasket nem alkalmazható később átfestésre kerülő elemek esetén, továbbá üzemanyagtartályok tömítésére.

Sika Aktivator PRO Bottle cont. 1000 ml

SIKA AKTIVATOR PRO, 1000 ml A felületkezelésre specifikus aktiválószer a SikaTack, Sikaflex poliuretán ragasztók felvitele előtt.

Sika Tooling Agent N – simítófolyadék

A Sika Tooling Agent N / Abglättmittel N simítófolyadék alkalmas a frissen bedolgozott Sikaflex tömítő- és ragasztóanyagok felületének elsimítására. A Sika Tooling Agent N / Abglättmittel N nem oldja fel a tömítő- és ragasztóanyagot, valamint nem hagy filmszerű bevonatot a felületen.

Sika Primer-3 N – oldószeres alapozó porózus alapfelületekre és fémekre

Egykomponensű, epoxi-poliuretán gyanta kötőanyagú alapozó tömör ill. porózus alapfelületek előkezelésére a Sikaflex® poliuretángyanta kötőanyagú hézagkitöltő anyagok bedolgozása előtt.

 • Könnyen ecsetelhető
 • Jól fedi a tapadófelületet
 • Mattnedves alapfelületre is feldolgozható

SikaSwell-P 2507 H vízre duzzadó tömitőszalag egység

Víz hatására duzzadó, nyomáskiegyenlítő üregű gumiprofil. A SikaSwell-P 2507H profil egy vízben nem oldódó, de víz hatására duzzadó gyanta és egy gumiprofil kombinációja.

Sika Aktivator-205 tapadásjavító tisztító folyadék

A Sika® Aktivator-205 oldószerbázisú színtelen tapadásjavító, ami reagál a nedvességgel és aktív csoportokat hoz létre a ragasztásra kerülő felületen. Ezek a csoportok összekötőként funkcionálnak az alapfelület és az alapozó vagy tömítő / ragasztó között. A Sika® Aktivator-205 az alapfelületek előkezelésére szolgál a Sikaflex® és Sikasil® ragasztók és tömítőanyagok használata esetén.

KAPCSOLAT

HINTERLAND HUNGARY KFT.

TELEFONSZÁM: +36 70 385 9659

Telephely

1118 Budapest, Homonna utca 9. A Jaguar szervízzel szemben