Barkácsbolt, barkács, barkács eszközök, kalapács, csavarhúzó, fogó, kinyomópisztoly, otthoni szerszám és DIY eszközök értékesítése Tolna megye

Barkácsbolt, barkács és barkács eszközök értékesítése Tolna megye

Barkácsolni ma már szinte mindenki szokott, lényegtelen, hogy kisebb vagy nagyobb munkákról van szó. A Hinterland Hungary Kft. már barkácsboltként is üzemel, ahol minden barkácsoláshoz szükséges eszközt megtalálhatsz, ha barkácsoláson gondolkozol.

Kalapácsok, csavarhúzók, fogók, kinyomópisztolyok és otthoni szerszámok értékesítése Tolna megye

Különböző fajta kalapácsok, csavarhúzók, fogók és kinyomópisztolyakat is találsz barkácsboltunk kínálatában. Otthoni barkácsoláshoz minden szükséges szerszámoz és eszközt is megtalálsz nálunk, legyen szó szerszámgépekről, szerszámgép alkatrészekről, kézi szerszámokról, kerti szerszámokról, mérőeszközökről, mérőszerszámokról, építőipari kéziszerszámokat, valamint ragasztó és tömítőanyagokat is.

DIY eszközök értékesítése Tolna megye

Otthoni barkácsolásba beletartozik a DIY barkácsol is, amely során nem megjavítasz tönkrement tárgyakat, hanem azoknak teljesen új kinézetet, de akár új felhasználási formát is adhatsz. Ilyen például, amikor egy megunt, már tönkrement fa padból madáretetőt, vagy ékszeres dobozt készítesz. Minden szükséges eszközt megtalálsz DIY barkácsolához barkácsboltunk kínálatában.

Kapcsolat

Telephely, átvételi pont:
2330 Dunaharaszti Tavasz u. 3/c

Telefon: +36 70 385 9659

Email: rendeles@hinterlandhungary.hu

Üzlet:

1118 Budapest Homonna u. 9

Hétfő – Péntek: 8-16 óráig
Hétvégén: Zárva